markku.saari@tallipihanvossikka.fi
Myllykartuntie 136
39500
IKAALINEN

Vossikka-ajelut Tampereen seudulla

Vossikka-ajelu on romanttinen ja hauska tapa hoitaa kuljetus esimerkiksi hääpaikalta jatkoille. Hevosvaunuissa on kiva ajaa myös kierroksia vaikkapa merkkipäivää juhlistaakseen.

Tallipihan Vossikka on hevosajeluihin erikoistunut yritys. Päämies-hevosen lisäksi työkavereihin kuuluu Pate-poni, joka tulee innokkaasti erilaisiin tapahtumiin Tampereella ja lähikunnissa. Pate-poni kulkee yhdessä Päämies-hevosen kanssa eikä sitä voi tilata tapahtumiin erikseen. 

Romanttinen hääajo hevosvaljakolla

Kirkonkellot soivat, vieraat puhaltelevat portaikolla saippuakuplia, alhaalla hääparia odottaa romanttiset Victoria-vaunut… Kuulostaako upealta? Toteutamme hääajot Päämies-hevosen kanssa tyylikkäästi toiveidesi mukaan. Hevosvaunuilla voidaan ajella sekä kesällä että talvella. Kylmillä ilmoilla ajelulle kannattaa kuitenkin varustautua lämpimästi. Hääajelun hinta alkaen 250 €. Muistathan kysyä tarjouksen hyvissä ajoin.

Hevosvaunuilla polttareihin ja muihin menoihin

Unohtakaa limusiini – tärkeitä tapahtumia voi nyt juhlistaa hohdokkaasti hevosvaunujen lempeässä kyydissä. Vossikka-ajelut ovat suosittuja esimerkiksi yritystapahtumiin ja polttarien, syntymäpäivien, vuosipäivien sekä eläkkeelle pääsyn juhlistamiseen. Ajo voidaan suunnitella täysin päivänsankarin toiveiden mukaan. Tai mitäs jos tilaisit hevoskyydin yllätyksenä? Se vasta olisikin ihanaa… Vai pitäisikö sanoa ihahaa!

Pyydä myös Pate-poni mukaan tapahtumiin! Paten selkään pääsee kokeilemaan ratsastusta turvallisesti, ohjaajan taluttaessa vierellä.

Kierrokset Näsinpuistoon ja Amurin työläismuseolle

Vossikan kyydissä voidaan ajella mukavia kierroksia mm. Näsinpuistoon ja Amurin työläismuseoon. Ajan kierroksia myös Tallipihalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kerro toiveesi ja kysy tarjous vossikka-ajelusta. Toimin pääasiassa Tampereella ja lähikunnissa. Soita tai laita viesti lomakkeella, palaan asiaan mahdollisimman pian!

Vossikka-ajelu